Facebook applications

facebook applications

Εκμεταλλευτείτε την δύναμη των Facebook applications

Με τον όρο Facebook applications εννοούμε τις διαδραστικές εφαρμογές λογισμικού που αναπτύσσονται για να αξιοποιηθούν στην πλατφόρμα του Facebook. Γιατί θεωρούμε πως έχουν πολλά να προσφέρουν; Μα φυσικά γιατί απευθύνονται σε μια τεράστια δεξαμενή χρηστών που αφιερώνουν εκεί όλο και περισσότερο χρόνο για πληροφόρηση και ψυχαγωγία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το Facebook τον Ιούλιο του 2014, οι χρήστες του έχουν φτάσεις τους 1.320.000.000 (1.32 δις)! Από αυτούς το 30% χρησιμοποιεί μόνο το κινητό του για να περιηγηθεί. Με βάση τα περυσινά στατιστικά στοιχεία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διείσδυση του Facebook στην Ελλάδα είναι 34,41% σε σύγκριση με τον πληθυσμό της χώρας και 74,43% σε σχέση με τον αριθμό των χρηστών του διαδικτύου. Ο συνολικός αριθμός των χρηστών Facebook στην Ελλάδα φθάνει τους 3.699.520 και αυξήθηκε συνεχώς τους τελευταίους μήνες, γεγονός που καθιστά τη χώρα μας 42η στην κατάταξη όλων των στατιστικών στοιχείων στο Facebook παγκοσμίως.

Όσον αφορά στα δημογραφικά στοιχεία του Facebook στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα αυτή την περίοδο είναι μεταξύ 25 – 34 με συνολικά 1.146.851 χρήστες, ακολουθούμενη από τους χρήστες στην ηλικία των 18 – 24 (25%). Οι άνδρες χρήστες όπως αποτυπώνονται είναι περισσότεροι (56%) έναντι των γυναικών (44%). Ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι οι φανατικοί χρήστες των social media συνδέονται 6 ημέρες την εβδομάδα και δαπανούν εκεί περίπου 67 λεπτά ημερησίως!

Δημοφιλή facebook applications που ζητάνε οι πελάτες μας είναι landing pages, like gates, φόρμες επικοινωνίας, χάρτες, διαγωνισμοί, παιχνίδια, φόρμες εγγραφής, store locators, quiz και polls. Σε κάθε περίπτωση ακούμε προσεκτικά αυτά που έχει να πει ο πελάτης μας και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του προτείνουμε την κατάλληλη λύση για αυτόν. Ακόμα και για όσους δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν, έχουμε αρκετές ιδέες και προτάσεις για κάθε περίσταση.

Μην περιμένετε άλλο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και για εσάς.